søndag den 10. april 2016

SF i regnvejr, mormor på besøg og junglelov


Så er min søde mor alias Mathildes mormor på besøg - jeg er oppe at køre, da vi har fået planlagt tusind ting blandt andet udpakning af de sidste kasser host host - og mormoderen derfor går som en løve i er bur, fordi Mathilde og jeg er helt nede i baselstempo og slet ikke klar til løbe rundt. Mormoderen har heller ikke røget siden hun forlod Danmark, hvilket gør hun har lidt ekstra energi at brænde af, så i dag fik hun simpelthen lov at gå amok i rengøring og oprydning... Fantastisk gæst på den måde! I går var vi rundt og se en rød bro og et fisketorv, men det regner her, så det foregik mest fra bilen... Vi spiste burgere på Union square og jeg fik en fantastisk NUTTELA SHAKE! 
Martins formidable humor har fået mig til at falde lidt ned, da jeg lige kom op at køre over mormoders stressen rundt, men hvor er det bare dejligt at se hende med Mathilde og bare kunne smække benene op og få læst og skrevet, denne uges bog er JUNGLEBOGEN - kan varmt anbefales som voksenlæsning også :) 
Nu skal der hygges!