tirsdag den 5. april 2016

Fantastiske Mathilde, musikhold og nyt møbel til hjemmet

Ej, hvor tiden flyver - i morgen kommer min mor på besøg - det bliver vildt, glæder mig så meget, så skal de sidste flyttekasser pakkes ud og hjemmet endelig komme helt på plads (her fem uger efter host host).

Jeg læser jo en bog om ugen til studierne, min læsehastighed er steget betydeligt og lige nu læser jeg Vinden i Piletræerne, den er bare så sød, selvom jeg aldrig før havde tænkt på de homo-erotiske-undertoner mellem Mulvarp og Rotte!!! Havde nok ikke taget kurset, hvis jeg skulle gøre det om, det er lige stramt nok med lillen og alle de andre vilde mødre og legedates, og nu er to sprog ikke nok længere, og jeg har ikke fået lavet økomos på glas eller vasket gulvet i 14 dage og ja, vi lever stadig af take out - men nu fylder vi da øko-salat-boxe i Wholefoods til aftensmad i ny og næ, selvom Martin kom hjem med et dusin - ET DUSIN- donuts i går til os.


udover vi ikke økoer nok er Mathilde jo bare så sød og dejlig hun elsker kram og kys og at ligge og putte med mit hår :) Så lidt rigtig må vi gøre - I går var vi på legepladsen og hun fik en ven og spiste sand, så efter min mor havde ringet og vækket ved midnat os pga check-in-problemer, og jeg lige skulle falde lidt ned igen, lå jeg og googlede symptomer på sandforgiftning meget af natten :( Men derudover er jeg verdens bedste mor i disse dage, håber denne følelse vare ved lidt endnu. Jeg var verdens dårligste mor, da vi jo bor i denne hjemmegående-intelektuelle-mor-metropol og ALLE, jeg gentager ALLE babyhold blev fyldt op i løbet af 12 timer efter de var kommet på nettet. Jeg troede jo, jeg lige havde et par dage, måske en uge til lige at sidde i en lænestol med en kop te og tjekke hold ud... Men vi kom ikke på noget hold :( NÅ, men når man ikke er klog eller hurtig må man være arbejdsom, så jeg skrev og ringede og e-mailed rundt til ventelisteholdne og fik oprettet et ekstra hold med musik til os ventelistemødre... Dog følger mange mødre her meget MEGET strenge sovetider til baby, så håber de andre mødre er med på tidspunktet og holdet kommer op at stå.

I weekenden ville vi tage nogle søde billeder af familien til at hænge op i det nye hjem - men Martin's pollenallergi kom en smule i vejen, da vi ellers havde fået os placeret smukt på plænen og skønjomfruen var så overvældet af nys og græs at hun nægtede at smile - dette blev det bedste billede, og det skal vi jo så have op at hænge...


Nå, men weekenden bød også på et fantastisk loppefund fra min side - en ny rød læne stol til stuen, der vist er en helt ægte kopi af noget jeg har set før ha ha - den er dog ikke en hvid cylinder vase, som jo helt unikt er noget jeg hører er blevet kopieret i Danevang i øjeblikket - men som loppefund er den  skøn og lige til at sidde og putte med Mathilde i og så gør det ikke noget, hvis der skulle komme lidt snask på den her og der. Jeg havde ikke helt tænkt over transporten af stolen, da vi stadig køre den lille smarte lidt sporty men meget upraktiske hvide-lædersæde-karret, men fantastiske Martin bar den hjem på sit hoved, mens sælger (en flik frank professor fra Standford) gik imellem med fodskammel og jeg gik forest med klapvogn og kjoleklædt baby, vi må have været et fantastisk syn!