onsdag den 20. april 2016

Eftermiddag

Hurra, så har Mathilde lavet en pølse - hun må stadig have en masse derinde, men nu ved vi da at der er hul igennem - det var som Martin kalder det en "rigtig menneskelort"! Jeg var tæt på at tage et billede og sende til ham - men tænkte, at efter jeg havde delt min bekymring omkring Mathildes afførringssituation med vores musiklærer, som faktisk virkede oprigtig empatisk omkring det, må jeg nok drosle lidt ned. Ingen grund til hele Martins kontor skal præsenteres for babyfæces på en almindelig onsdag! 

Vores 2. Musik time gik også rigtig godt og Mathilde ville meget nødig holde op med at tromme, mens vi sang stillesangen. Hun sidder ellers mest bare og kigger på os - mest læren - som om vi alle er blevet gale omkring hende og det er vi måske også i hendes øjne - jeg mener, vi dansede rundt og svingede med regnbuefarvede stofpølser i dag. Det er rimelig meget 68er over det, jeg mener den ene lærer er den klassiske pirat-møder-pædagogstuderende-type med korte piratbukser, bare tæer, lidt skæg og batik t-shirt og sådan et yoganavn ala ramalabanana selv om han er pære-amerikansk - men han virker så flink og gav Mathilde to lilla rasleæg at lege med mens vi ventede - vi kom nemlig lidt tidligt i dag. Ok meget tidligt for jeg glædede mig sådan og her er et billede af Mathilde mens vi sidder foran et af kunstner værkstederne og venter :) 
Vores lærer er en sprudlende dame med hvidt langt hår, hun synger vildt og larmende og får os til at danse og synge og svinge med batiktørklæder, som om vi ikke bestilte andet. Det er altså virkeligt sjovt selvom jeg nok er lidt mere med på det end Mathilde ;)