onsdag den 20. april 2016

Døden, veninder og sommerhatte

Pyha i denne uge er det Skatteøen, der læses og analyseres - den var noget bedre end jeg frygtede, og tror lige jeg skal finde en filmatisering, når jeg engang er færdig med hele kurset. Mathilde har været lidt grådlabil de sidste par dage og ikke lavet stort på 3. Døgn nu - i dag skal vi til musik, så frygter lidt to dages samlet prut kommer, mens vi danser rundt... Men eftermiddagen står på anskaffelse af svesker, hvis der ikke sker noget inden!

Weekenden bød på 1 års børnefødselsdag og kaffedate - nyder altså temmelig meget at hænge ud med de to jeg bor sammen med :) 
Det blev også til shopping og Mathilde og jeg fik fine sommerhatte, så vi er klar til solen på legepladsen! Ja, fik ikke lige taget nogen billeder, da vi gik rundt udenfor og Mathilde var vist mest interesseret i at tygge på min hat, da vi senere poserede i stuen...
Min mormor (Mathildes oldemor) ligger for døden i Danmark lige nu - det er godt nok hårdt - men fantastisk, at vi har Skype så hun kan snakke lidt med os på den enden side af Atlanten. Det er jo det, der er hårdest ved at være langt væk - når man gerne ville være der for dem man holder af men ikke kan. Synes mine veninder i Dk er fantastiske til at række hånden ud på tværs af Atlanten og lige stryge en tåre væk - tak alle jer fantastiske veninder i ved hvem i er :)