onsdag den 27. april 2016

Bryllupsdag, opgaver og gyngetur

Så har vi været gift i 6 år - det er vildt! Jeg er stadig super forelsket i fantastiske Martin og jeg kan slet ikke forstå vi har en datter på 8 måneder nu! Vi fejrede med burgere og let udpakning af flyttekasser - faktisk havde jeg fuldstændig glemt bryllupsdagen til Mai-Britt skrev tillykke på Facebook ;) Vi var lørdag ude og spise frokost, hvor Mathilde smagte vandmelon for første gang eller mest bare maste det og smed det på jorden (vi sad udenfor) - vi gav hinanden bøger både lørdag og søndag :) vi gik en tur på Stanford og endte naturligvis i boghandlen ;) I weekenden nåede vi også en tur i parken og fik givet Mathilde hendes første gyngetur og Aww jeg smeltede!!! Jeg mener, hvordan kan hun være så fantastisk!!! 
Agr i går havde jeg deadline på tusind små-opgaver og en mellemstor opgave så Martin kom tidligt hjem mandag tirsdag, jeg måtte dog alligevel sidde oppe mandag nat for at være helt sikker på at have alt inde til tirsdag ved midnat! Der er svært når den lille spring-banan vil langtidsamme - tilsidst faldt hun i søvn i mit skød i går og jeg sad og skrev indover hende - Aww hun er så sød! Nu mangler jeg bare en stor opgave og final eksams! Nåja og så skal jeg jo også snart læse digte op! I dag står den på musik igen for fulde skruer og lige nu sover ærten og jeg ligger og hidser mig op over de åndssvage leafblowers, der larmer udenfor og at vasketøjet hober sig op fordi en sok havde stoppet afløbet i weekenden så vi ikke kunne vaske :( 
Nå lidt mere Mathilde :)