søndag den 13. marts 2016

Sygdom og stress

Så det viste sig at være helvedesild i mit ansigt og vi er stadig ikke raske, men over det værste. Hold da op en tur - vores hjem ligner lige nu en scene fra Pompeii med efterladt værktøj, halvt byggede hylder og uudpakkede kasser rundt omkring, med familien liggende i sengen - de to andre sover ved siden af mig lige nu - hold op hvor jeg elsker dem.

Vi måtte en lille tur på sygehuset med Mathilde, da vi panikkede over om hun nu havde fået skoldkopper fra mig oveni vores helt forfærdelige forkølelse, men vi må se tiden an. Foreløbig er der ingenting. Nå, men vi bor lige ved siden af Stanford og universitetets tilhørende sygehus, så det var da betryggende at finde ud af - håber så aldrig vi skal derhen igen, selvom de bare var så søde.

Ja, så syge ser vi ud og jeg er nødt til at gå rundt med kæmpe plastrer i ansigtet til helvedesilden er gået helt væk. Dejligt at møde alle de nye naboer i den tilstand! Ha ha!