mandag den 1. februar 2016

Løvemor

Ja, jeg er totalt løve-mor for lillen - her ses vi i et løverneskonge-øjeblik, hvor hun løftes op, så hele Los Angeles mm. kan tilbede hendes fuldstændig fantastiske væsen. Ja, jeg fik sagt til Martin, da vi forlod sygehuset, at de andre mødre måtte være lidt skuffede over deres afkom, når nu de så os med Mathilde. Martin oversatte staks til sygeplejersken, der på skønneste Amerikanske vis var ved at rulle mig ud til vores bil i en kørestol (der var naturligvis valley-parking på sygehuset, og dem der kom med maden havde små røde veste og butterflys på, og vi havde udsigt til Stillehavet - alt dette gik dog fuldstændig tabt på os, da vi enten sad med Mathilde nede i den mørklagte neonatal afdeling eller græd over hun ikke kunne være på stuen med os --snøft) - Nå men sygeplejersken mente jeg nok var en anelse biased af at have ageret human-3D-printer de sidste mange måneder - men jeg lo, for jeg ved jo, at Mathilde er universets navle og det bedste, der nogensinde er sket - og at hun åbnede et ekstra rum i mit hjerte den dag hun blev min lille datter, der elsker at putte sig ind til mig og sådan er det bare... Jeg vil altid brøle for hende og forsvare hende og gøre alt, hvad jeg kan for at passe på hende, basta!