tirsdag den 9. februar 2016

Amme-Namme beretninger fra en sengekant af...

Tror jeg har skrevet om det før, men ja, vores børnelæge ville gerne have os til at give Mathilde baby cereal fra hun var 4 måneder - jeg smillede og nikkede, men hun forklarede, hvordan det skulle blandes med vand eller modermælk og hvor meget og bla bla bla... Her kører jeg med sundhedstyrelsens anbefalinger, om at amme til hun er 6 måneder og så selv lave min egen øko-øko-babymad til afkommet nå så...

Her ses Mathilde på quilt fra søstrene grene, er stadig i panik over alt den kemi, der ryger i det hele, men quilten er fra DK og vasket flere gange. Lige nu sover Mathilde ved siden af mig, hendes lure er helt i skoven. Hun var med faderen nede på stamcafeen og få morgenkaffen ved stranden, mens moderen gik i bad og nød en stille stund med studierne. Så sov hun 15 min i barnevogn på vej hjem og nægtede så at sove mere. Nu har hun så sovet sig fra formiddagsluren og ind i eftermiddagsluren og jeg er super sulten, men kan ikke nænne at vække afkommet - og hendes far må da også snart skulle ud og smøre sig en mellemmad?! Eller hvad?! 

Nå, men jeg sidder og glæder mig til at flytte - det bliver bare så godt at få rusket op i det hele og jeg glæder mig så meget til at komme væk fra varme og smog og op og udforske San Fransisco. Jeg smiler og siger jeg er ked af at flytte - men inden i synger jeg altså "la cucaracha" og danser rundt. Og jeg kommer selvfølgelig til at savne de søde mennesker, men jeg er så boblende glad for at skulle flytte. Men temperaturen er noget mere behagelig i det nordlige nu, sendte dette til svigermor i går...
Jeg sidder lige nu og lytter til bølgerne og det kommer jeg virkelig til at savne, at kunne sidde her i mit soveværelse og lytte til havet. Og stop! Badekarret! Jeg tror, det jeg vil savne allermest er vores gigantiske badekar - Mathilde og jeg "svømmer" i det mindst en gang om ugen og vi elsker det... 

Nå det jeg egentlig tænkte på, var ny børnelæge og så 6 månederstjek hos den gamle, som vi lige når at få med, hvor vi så står der og stadig ammer på livet løs og nægter at give barnet cereal. Hun er super sød og en fantastisk læge - men kan godt mærke vi kommer fra en lidt anden kultur... Hun er stadig i chock over vi ikke sæber Mathilde ind, hver aften, men samtidig meget imponeret over Mathilde fine og bløde hud ---- nå nu røre spirillen på sig, så må vi tilbage til at sidde og svede heri Seal Beach!