onsdag den 6. januar 2016

God nytår!

Så er vi pludselig i 2016 - Mathilde er 4 måneder og havde en fantastisk jul! Vi var dog alle lidt snottede i juledagene og Mathilde endte med mellemørebetændelse lige her til nytår - lille stakkel - i dag er dog sidste dag med pinicillin og i går sagde lægen hendes ører så fine ud igen. Vi har verdens bedste børnelæge til hende, som man kan ringe til kl 4 søndag nat, når man selv græder lidt, fordi Mathilde har ondt i ørene. Hun ringede også hver dag og hørte til hvordan vi havde det, mens lille musen lå i kuvøse. Hvis/når vi flytter nordpå bliver det svært at finde et lige så godt børnelægehus. På den anden side interviewede vi kun en læge, da vi valgte hende her, så måske børnelæger bare generelt er lidt fantastiske. (Heri Californien bruger man ikke familielægen til børn, men en børnelæge til de er 18-21).
Nå men ellers var julen magisk og Martin endte med at lave steg på grillen juleaften og and d.25. Det var så sjovt at se Mathilde åbne pakker og stirrer på det træ hendes skører forældre havde taget med ind i stuen :) 
Tiden flyver bare afsted og pludselig går jeg her og overvejer, om jeg skal hoppe på det store kursus i børnelitteratur eller skyde det et semester. Mit hoved løber i cirkler, for det er så fantastisk at gå og følge Mathilde og jeg gider ikke gå og stresse over lektier og læsegrupper og ikke kunne nyde hende i fulde drag - på den anden side savner jeg udfordring og skrivning og hun sover jo nogle timer hver dag... Min forfængelighed spiller også ind - jeg har endnu ikke fået under A+ i noget  og har knoklet for at kunne holde niveauet - og med en lille spirille på armen og ammehjerne må jeg jo nok neddrosle ambitionerne lidt...  Nåja og mit fine hvide skrivebord agere puslebord for prinsessen så hvor skal jeg lige sidde og læse, på den anden side fik jeg den fineste lille guldfarvede laptop i årsdagsgave og den fineste rosegold telefon i fødselsdagsgave, så jeg burde kunne skrive når og hvor som helst - host host også på bloggen ;) 
Nå nu vil jeg tilbage til at stirre på hende her ❤️