mandag den 18. maj 2015

Stilhed på bloggen


Ja, bloggen har været meget meget stille heri foråret - jeg har nemlig gået med en sød lille hemmelighed - ikke så hemmelig for dem omkring mig og slet ikke hemmelig mere som man kan se.

Vi skal have en lille fantastisk baby til september og vi glæder os rigtig meget - jeg har dog lidt af voldsom (næsten royal) opkast, kronisk træthed og svimmelhed og været temmelig invalideret siden januar. Derudover havde jeg doblet mine timer i forårs-semesteret så jeg kan holde barsel i efteråret - ha ha måske ikke verdens bedste træk, men jeg kom igennem det, dog led bloggen noget ;)

Vi glæder os bare så meget - vi har lavet en lille baby-blog-ting på http://mskbaby.blogspot.com/ - da vi skal lave ønskeseddel til baby-shower og det er et godt sted at dele lidt mere om det hele med alle de fantastiske mennesker, der nu skal være en del af den lille peanuts liv.