fredag den 2. januar 2015

Godt Nytår og lidt om rejsen til Europa

Så er vi jo forlængst godt tilbage i Californiens varme og sol. I november tog vi jo på en lille tur til Danmark, Hamborg og Oxford og besøgte familie og venner og det var koldt, fantastisk og meget rørende at se alle og specielt nye babyer, børn, der var vokset helt utroligt og alle vores fantastiske venner og familie. 


Julen blev en overraskelsernes fest bare os to, ild i pejsen og verdens dejligste and serveret af Martin.
Han overraskede mig med et smukt juletræ, da jeg kom træt hjem efter en lang dag i butikken efterfulgt af en let tur i Ikea - hvor der jo er rigtig rart at være d.20 december om aftenen - Martin insisterede på jeg gik først ind i lejligheden og efter lidt brok åbnede jeg døren og tabte min Ikea pose på gulvet! Midt stuen stod et kæmpe juletræ med lys på!

Martin overraskede også med dejlige gaver og en swip-tur til Las Vegas i Juledagene - så vi har haft travlt. Nytåret sov i ind i, da vi faldt i søvn ved 23.30 tiden og vågnede ved nytåret blev skudt ind - da havde vi dog ønsket Danmark godt nytår mange timer forinden. 

2015 skulle gerne blive et helt fantastisk år - med eventyr, skrivning, oplevelser i verdensklasse og meget mere - glæder mig til at dele det på bloggen! 

GODT NYTÅR!!!