fredag den 14. november 2014

Fredags-Tanker om at være prinsesse

Lige siden Jul på Slottet rullede over skærmen i min barndom, har jeg gerne ville være prinsesse - ikke som i kongelig i Danmark - det virker godt nok ikke særligt attraktivt (men det er en anden historie). Nej, mere det med at kunne gå rank, og kunne neje og nåjaa den der lille krone og kjolen er da også ret fantastiske. 

Men men ak, jeg får ondt i fødderne af spidse sko og jeg kan ikke spise med pinde. Det er som om prinsessedrømmen lider et knæk, hver gang det kommer til indkøb af sko og spisning af sushi. Jeg frygter faktisk lidt at skulle spise asiatisk med nye mennesker - fordi jeg er så dårlig med pindende - hmm men man kan vel bestille suppe?!

Jeg elsker kjoler, og jeg har slangkrøllerne - barretræning hjælper jo på rankhed og slankhed, så nu skal jeg bare lære det med pindende, og så må der da findes nogen, der producerer fine sko, som folk med sarte fødder kan holde ud at gå i???