tirsdag den 7. oktober 2014

Pedicure og stress over mine fødder

Pedicure

Pedicure by maja-sofie featuring a blue nail polish

Ok, da vi var i Texas fik jeg min første pedicure - jeg er stadig ikke helt sikker på, hvad jeg synes. Det er meningen, det skal være denne her luksus- og afslapningsoplevelse, det var det ikke helt for mig. 

Der var gratis margaritas og det var sammen med den altid skønne April, så den del var fantastisk. Men jeg synes, det var usandsynligt stressende, at skulle slappe af, mens en fremmed fumlede rundt med mine fødder. 

Jeg ved ikke, om det gjorde nogen forskel - men jeg fik en mand, og det var på en eller anden måde endnu mere stressende, fordi han virkelig lignede en, der var helt malplaceret i jobbet med små fine neglefile og min lyserøde lak. Han var også temmelig høj og krøb sammen på den lille skammel, for mine fødder, mens jeg tronede i min lysebrune massagestol.

Det gjorde det ikke bedre, at jeg ikke forstod et ord af, hvad han sagde, og at han tilsyneladende heller ikke forstod mig. Jeg kunne heller ikke rigtigt finde ud af massagestolen, og fik den flere gange indstillet så det føltes som om nogen spillede tennis opad min ryg.  

Ja, jeg ved godt, jeg bare er for meget - men det stresser mig også, at alle mulige med klamme fødder og vorter har benyttet fodbasinet tidligere - det kunne jeg så også sidde og tænke på. Heldigvis blev der lagt plastic ud, til det første fodbad.  

De få gange det lykkedes mig at slappe af og falde lidt hen, glemte jeg mine fødder og så måtte han råbe et eller andet ord, mens jeg desperat forsøgte at fatte, om vi var kommet til min højre eller venstre fod i det, der nu skulle foregå, og hvad det nu var, jeg egentlig skulle gøre med foden. 

Mine negle blev fine og jeg fik nogle små søde engangs-klip-klapper på, som Martin bestemt ikke mente skulle gøre rejsen med os tilbage til Californien. Det lykkedes mig dog i første omgang at slå en lille revne i lakken, lige da vi kom ud til bilen - den resolutte April, hev mig dog med ind og rettede det lynhurtigt med lak og et smil. 

Hmm nå, hvad er så dommen - jeg ved det ikke helt. Det var hyggeligt, stressende og lidt sjovt - men ved ikke, om jeg gør det igen lige med samme...