mandag den 13. oktober 2014

Hattetanker fra en blegling

Hatte tanker

Hatte tanker by maja-sofie featuring a floppy hat
Min dermatolog siger, at jeg skal få en mig en hat, så min hovedbund bliver beskyttet ordenligt mod solen. Han har ingen forståelse for, at jeg nu i over et år har prøvet hatte og ingen passer mig ordentlig. 

Jeg ved, jeg har skrevet flere indlæg og det med hatten - og jeg har stadig ikke fundet en hat som jeg kan lide,og som passer og som gemalen ikke dør af grin over. De hatte jeg havde i Århus, var alle lidt for store, ikke skyggen - jeg elsker kæmpehatte - men til mit hoved, så ved det mindste pust lettede de og forsøgte at tage flugten henover fortorv og græsplaner. 

Men jeg kan godt se, at jeg snart bliver nødt til at få fundet en eller anden form for hat... HJÆÆLP!!!