tirsdag den 2. september 2014

Store tanker om store kasser


Hvis du læser mine tweets (kan findes her Maja_sofie, har du måske bemærket min lille debat med UPS, og den forsvunde leverance, der blandt andet indeholdt min konjac svamp og andre gode sager. Jeg havde en let influenza og lå med øret klistret mod døren og ventede - der var ikke så meget andet at lave, når hverken krop eller hoved er med på løjer. 

Pludselig stod pakken som leveret! Jeg kravlede nedad trappen og ud til postkassen - nogen gange stiller de leveringer der - og det kan de også godt for naboerne holder øje. INGENTING!!!

Da Martin ved midnat havde gået rundt om huset efterfulgt af en ekstra lille ekspeditionstur foretaget af undertegnede, måtte jeg indse at pakken ikke var blevet leveret - selvom UPS havde lagt "et prof of delevery" ud på deres side :(  

Efter at have hældt mit hjerte ud til noget, jeg efterfølgende tror var en robot - en meget sympatisk - men lidt stille robot, om influenza og manglede konjac svamp, fik jeg pengene tilbage. Men jeg mangler jo stadig min bestilling...  

Derfor turde jeg godt at lave en ny bestilling, denne gang en meget mere praktisk og ting-vi-skal-bruge-som-ikke-er-konjac-svampe-og-billed-rammer-fordi-vi-nu-sparer-op-til-tur-til-Danmark-betilling.

Min overraskelse var derfor meget stor grænsende til lettere irriteret, da jeg åbnede denne kæmpe kasse fra Amazon og den tilsyneladende var tom... Så gravede jeg yderlige under plastic og skum og fandt de faneblade, jeg bestilte sammen med 4 bøger for en uge siden. Bøgerne ankom samme dag i en langt mindre kasse.