torsdag den 4. september 2014

Mit hår anno 2014

Mit hår er stadig umuligt - tror, det måske kan have noget at gøre med mængden af klor og sol. Jeg elsker mit hår, fordi det er langt og fyldigt --- jeg er træt at mit hår, fordi det er tørt, fedtet, klasket og tusinde små hår holder fest på toppen af mit hoved, så snart den mindste brise rammer min skalp.

Dette er min hverdags-go-to-frits når krøller og forskellige små strithår står ud til alle sider, så ryger lokkerne om i spænde på nakken, med en fletning af pandehåret, og lidt et eller andet i toppen til at ligge strittet ned.

Jeg havde skulle bruge billedet til en lille konkurence fra Peoplespress, hvor man kunne vinde en bog om fletninger - jeg vandt ikke snøøøøfffttt og øv. Men nu fik jeg da foreviget den frisure, der om noget kendetegner mit 2013 og 2014 mest. 

Åhh ja og blusen er fra et lille LA designhus mickeyandjenny.com, der laver de sødeste og lækreste bluser, toppe og kjoler.