mandag den 15. september 2014

Makeupfri Mandags-Morgen-Maja


Her er jeg så, med mine tykke briller, morgenhår og ingen makeup, den ene fortand ligger lidt henover den anden, øjenbrynene ligner ikke de der Hepburn-skovsnegle, men mere uglet hø og der er for meget fedt på maven, jeg må anstrenge mig for at holde dobbelthagen væk og jeg skal huske at pleje det der sted på halsen, der hedder noget på kosmetologsprog og som kræver helt særlige cremer. Men nu skal det alligevel være slut med at slå mig selv i hovedet igen og igen.

Jeg ser altså temmelig godt ud, på sådan en mandag morgen. Hvornår er jeg sidst sprunget ud af sengen og hoppet jublende i bad? I stedet for at stå og bande over min mavedelle over håndvasken. Det skal der alså laves om på. Nu vil jeg til at vågne med et smil og ikke slå mig selv over næsen, med alle mine fejl. Jeg har skrevet om det før på bloggen - men det er så nemt at falde i igen, og kun se fejl.  

Jeg er virkelig ked af at gå ud af døren uden en let sort streg over øjenlåget --- og jeg tænker på alle de kvinder, der ikke nøjes med lidt sort på øjnene, men bruger timer på at dippe og duppe alverdens ting rundt i ansigtet. Jeg er heldigvis blevet velsignet med en mor, der aldrig brugte makeup og derfor er det meste makeup et stort mysterie for mig. Jeg hørte ordet "primer" første gang i 2013, da jeg tænkte, at nu må jeg altså kende hemmeligherne bag alle mine smukt sminkede medsøstre heri nabolaget, og begyndte at læse op makeup rutiner. 

Nå men ville bare sige - lad nu vær med at slå jer selv i hovedet medsøstre og mig selv. Nyd den fantastiske krop vi har fået og gå ud og syng højt under bruseren!