fredag den 5. september 2014

Klipning og giftfrie frisører


OK, idag blev så dagen, hvor jeg ikke kunne klare det længere og selv klippede mit hår. Jeg har ledt og ledt efter en økologisk/giftfri frisør og der er bare ikke nogen i nærheden. Hvordan kan der ikke være en giftfri-økofrisør af en slags, når vi er omgivet af yoga-på-stranden, veganer-restauranter, biodynamiske indkøbscentrer, frugtmarkeder med lokalegrønsager og juicebare i et væk. Hvor bliver alle disse grønne mennesker klippet???

Jeg er kun blevet klippet to gange, i al den tid vi har boet her, og begge gange er det mildt sagt ikke gået helt godt. Første gang var håret sådan sært efter et par uger og hang i små totter ned af ryggen, og anden gang kom jeg derfra med noget, jeg troede var/ var blevet lovet var totalt giftfrit-øko-glutenfri-ikke-testet-på-dyr-feel-good-shampoo. Da min hovedbund efter et par dage kløede temmelig meget, læste jeg ordenligt på ingredienserne og så var lortet smækfyldt med parabener. 

Jeg har sådan nogle sære totter igen - jeg ville jo ikke bare klippe det lige over, og selv når mit hår er vådt, vil det bare så gerne krølle, så det er svært at klippe i en ens længde. 

Martin nægtede efterfølgende at klippe totterne af, jeg havde ellers fået ham presset så langt, at han stod med saksen i hånden og førte den mod mit hår henover håndvasken - men han kunne ikke få sig til at klippe i mit hår - og det kan jeg sagtens forstå.

Jeg er noget svagere end Martin i disse situationer - og jeg husker med gru, da jeg lavede en skaldet plet på Kræn med den nye trimmer, fordi jeg ikke stoppede mig selv i tide - eller dengang jeg klippede min mors hår lige over i nakken, og hun efterfølgende selv synes, hun lignede en gris. Det gjorde hun nu ikke, men frisuren fik mig alligevel til at græde af grin. Så tog hun til en frisør og fik det fikset...

Martin er klog, han mener også jeg bør tage til frisøren --- men nu må vi se indtil videre får håret lov at hænge som det er, med krøller i vinden er der ingen, der ser det ;)