søndag den 28. september 2014

Initialsmykker, for os, der godt kan lide at stemple

Initial

Initial by maja-sofie featuring a rose gold pendant

Jeg er altså ret vild med de her smykker - og har nu været det læææænge. Første gang jeg nævnte det, for en ven på den anden side af Atlanten, mumlede personen noget, om at være kommet på den anden side af konfirmationsalderen - men nu kan jeg altså se, at mine cool svenske Instragram guruer også deler ud af initialsmykke-lyksaglighederne også tør jeg også godt hoppe med på vognen. 

Udover, jeg faktisk synes, de er ret søde og elegante - ligger meget af min fascination også i fremstillingen. Jeg er på nippet til at købe et stempelsæt og selv gå igang med en mindre produktion, så ved i nok, hvad julegaverne bliver i år.

Jeg troede i min naivitet, at de sorte bogstaver var lavet ved at opvarme metallet indtil, jeg så en designer sidde og male dem op med en sharpie tush... Men jeg kan ikke finde ud af, hvor mange sølvplader, man mon kommer til at ødelægge i fremstillingen af de første smykker? 

Nå hvorom alting er - så er det bare en sjov lille fascination, men lige nu vil jeg nok også hellere have en badevægt end et stempelsæt og smykker, men det kunne nu være sjovt sådan lige at prøve et enkelt stempel med et bogstav.