fredag den 12. september 2014

Fredags-Tanker om at begrænse sig på Amazonen

Jeg synes virkelig, der er mange bøger, jeg ønsker mig, når jeg lige snuser rundt på Amazon, og jeg kan ikke være den eneste bogelsker med den fornemmelse? 

Martin har sagt de vise ord "Det gør ikke noget, man ikke får læst alle sine bøger - bare intensionen er der..." eller noget i den retning. Alligevel, synes jeg måske nok, jeg skal forsøge at begrænse mig til et antal bøger, der burde kunne læses på en livstid eller to, når jeg bestiller. 

Men Amazone er bare så god til lige at vise andre bøger, der måske ville interessere en, når man nu alligevel lige kigger derinde. Jeg elsker bøger, og det føles som at lade et fad med chokolade passere, når jeg daffer forbi en bog på nettet - det er dog endnu værre i en fysisk boghandel, hvor jeg også får lov at holde bøgerne! Det bedste ved Amazon i forhold til en fysisk boghandel er dog at gå og vente på bog-pakkerne - det værste er at skulle udvælge de en-to bøger, jeg rent faktisk bestiller ;)