lørdag den 27. september 2014

En verden udenfor og anden nipsetænkning

En verden udenfor

En verden udenfor by maja-sofie featuring Kähler vases
Ja, jeg kan godt lide Kählers design, ja jubilæums-vase-hysteriet bredte sig også på min facebook-nyhedsside og nej, jeg kunne ikke selv tænke mig vasen. Bevares den er da sød, men ikke lige helt min stil, med guld...

Jeg er efterhånden lidt stilforvirret, og naboerne tror vi er eremitter, da vi kører en mere scandinavisk-zen-agtig stil end man ellers ser herovre - som i, så længe vi har noget at sidde på, er der vel ingen grund til at tage i IKEA?! 

Den Amerikanske stil er mere blød og flere ting end jeg er vant til, men på nogen måder også mere hyggelig. Jeg har forelsket mig lidt i restauration hardware stilen, som jeg ved, jeg har nævnt flere gange før, men jeg er altså vild med det maskuline og funktionelle. Dog lader de sig inspirere lige vel meget af andre smukke design nogen gange... 

Nå men, endelig har vi fået lidt på væggene --- eller faktisk mere væggen,hvis jeg skal være ærlig. De første par billeder over mit skrivebord er nu hængt op, de danner grundlaget for den billedvæg, jeg tidligere har skrevet drømmende om, og nu er de første to sået så resten langsomt kan vokse frem.

Ingen her i byen kender hverken Kähler eller jubilæumsvasen - og når de taler om royal porcelæn er det oftest spansk eller russisk, de mener...