torsdag den 25. september 2014

Blender spender

Blender spender

Blender spender by maja-sofie featuring a stick blender

Åhh ja, jeg savner min gamle blender fra den gang mor var ung helt enormt meget. Den var brun i 80'er stil, plast hele vejen igennem og super nem at rengøre. Det kan dog ikke nytte noget at sende den over Atlanten, for den kan ikke gå i de Amerikanske stik alligevel. 

Nu er jeg på udkig efter en ny blender - til morgensmoothies, supper og andet blendtværk. Vi har igen opvaskemaskine, og den vil blive brugt de fleste morgener, så den skal være super nemt at gøre rent ellers bliver jeg bare så træt.

Martin vil blende alt lige fra sutsko til ukogte bagekartofler, så den skal have en motor som en hummer, og så må den også gerne være lidt smuk at se på. 

Jeg er i syv sind, hvad skal jeg købe?