mandag den 8. september 2014

AvocetJewels og savnet af ÅrhusNoget af det jeg savner allermest ved Århus er faktisk mine ture rundt med kameraet. Det var så fedt at fotografere blomster, skove og hyggelige hjørner med brosten. 

Jeg får ikke rigtigt gået ture med kameraet heri Seal Beach, og det burde jeg måske gøre noget oftere, for det er jo ikke regnvejrsdage, der tynger mig. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange, jeg lige hev kameraet frem i Århus og knipsede mellem to regnbyger - og panisk pakkede kameraet i plasticposer, lige som de første dråber faldt. 

For tiden får jeg brugt kameraet lidt, til at fotografere smykker, hvilket jeg ingen erfaring ellers har med. Det er vores søde nabo, der selv designer og laver smykker og nu har startet en Etsy shop, som du kan finde her: AvocetJewels

Jeg kan dog mærke, at både kameraet og jeg er godt rustne og nok burde træne lidt igen. Jeg håber kameraet holder et par år endnu, jeg elsker simpelthen det kamera. Men lige nu er det jo typisk mobiltelefonen, jeg hiver op og knipser løs med, og det er ikke helt det samme. 

Note til selv: Se lige at få gået en tur med det kamera :)