mandag den 18. august 2014

Sommeren er her altså endnu...August suser simpelthen bare afsted, mens Martin og jeg holder fast i et hjørne af kalenderen og ellers bare flagrer efter. 
Der er heldigvis ikke langt til feriestemning og strandhygge - så daglige ture til havet skal der være plads til mellem arbejde og kaffebrygning. 

Jeg ser folk under nordligere himmelstrøg, der poster billeder af rødgule blade og det må simpelthen ikke være rigtig - vi er jo lige gået ind i 2014?! 

Er det bare mig eller er det som om tiden bare går hurtigere og hurtigere? Nogen må da snart gøre noget ved det! Det her år suser jo afsted og jeg er laaaangt bagefter min tidsplan fra januar - giv mig lige 5 minutter til at trække vejret! Er det mon fordi vi nu er i Ild-hestens-år i følge den kinesiske kalender - og året derfor galopere afsted som en hest med ild et vist sted? 

Apropos kinesiske kalender - jeg har da helt glemt at skrive om mit besøg til Bowers Museum, hvor jeg blandt andet så udstillingen Heavenly Horses, der netop er stykket sammen pga. vi er i hestens år.  

Jeg så også en masse om hovedjægere kannibaler og neglespisende folk, nok til at give mig mareridt, men også en sær udlængsel efter små øer, pirater og fremmede folkeslag.