fredag den 8. august 2014

Fredags-Tanker om at være lidt for overbevisende og lave en Karen Thisted

I vores hjem har vi indført "En Karen Thisted" - det er den tilbagetrækningsmanøvre, man kan foretage, når man finder ud af man tager fuldstændig fejl af noget, man ellers lige har hidset sig godt og grundigt op over. 

Det er et kæmpe kompliment til den gode Karen Thisted, for det er da fantastisk at sige "undskyld, jeg trækker alt tilbage!" Det kommer sig af en episode i Karen og Huxi, hvor hun får vist et klip med Lars Løkke, der vifter et barn om næsen med en slikkepind og bliver dybt forarget over, at han da ikke giver barnet slikkepinden. Hun fortsætter foragelsen indtil Huxi viser et klip fra tidligere, hvor barnet netop stolt har delt fødselsdagsslik ud og givet selv samme slikkepind til Lars Løkke. 

Før smartphones var udbredte og ødelagde en hver god diskussion med fakta - fik jeg en smag på, hvor overbevisende jeg nogengange kan være. Min fantastiske veninde Pia og jeg var på en restaurant, og jeg havde af en eller anden grund fået bildt mig selv ind, at panini betød pasta - for at gøre en lang historie kort - fik jeg overbevidst teenagepigerne i køkkenet om, at jeg havde ret og de måtte lave menuskiltet om - indtil Pia, den engel, som den første i rummet nævnte, at jeg måske ikke helt havde retten på min side, og panini vist var noget med brød, og jeg endte med at kapitulere en i en smuk og fuldstændig Karen Thisted