tirsdag den 19. august 2014

Angst, kærlighed og maserati-dæk-spark
Nå men søde venner, folk spørger mig igen og igen, om min lille hemmelighed - så nu deler jeg den på bloggen, og den er: 

At jeg er stadig temmelig nervøs for at køre bil - en temmelig ubegrundet angst faktisk, for folk er så søde i trafikken heromkring, som i folk-vinker-og-smiler-og-lader-dig-komme-ud-når-du-blinker-selvom-du-køre-ad-pommeren-til-meget-langsomt-og-havde-glemt-du-skulle-til-venstre-her.

Jeg kører sådan set udmærket - eller det vil sige, vores bil er lidt mere kraftfuld end godt er, og sidst det var mig, der hentede take out, fik jeg lavet en halv "donut" og lidt dæk afbrænding, da jeg svingede ud på vejen fra restauranten. Martin tog det dog rigtig pænt, og nu ved jeg så, at bilen kan vende på en femogtyveøre og også gladeligt gør det.

Alligevel er jeg bare ikke glad for at køre bil, og det vil jeg prøve at gøre lidt ved.

I weekenden kørte jeg så til vores lokale Barnes & Noble, og jeg er så stolt af mig selv, og som en lille bonus kørte vi ud og så på Aston Martins efterfølgende, Martin ved jeg har et lidt svagt punkt på det område. Martin var chauffør her, da jeg ikke følte mig helt klar til at øve parkeringer mellem Astons og Bentleys endnu...

Nu kommer jeg til at lyde lidt bizar - men jeg er faktisk ikke sådan helt vild med de helt nye Aston modeller. Hvor er alle dem, der har været med i Bond-film før 1970? Nå, men så fandt jeg ellers den fedeste Jaguar! Den stod bare der i sådan en meget grøn-grændsende-til-sort-farve med titusind stjerner glimtende i lakken og smilede til mig. Den var så fed, og Martin var også temmelig begejstret, så vi skulle ind i den og prøve at sidde i den skulle vi.

Her knækkede filmen så lidt. Jeg har enkelte gange oplevet damer i butikken, der hårdnakket påstår, de skal bruge en størrelse small - selvom, de måske nok har været small, kan det godt være lidt siden, og de er måske ikke helt fulgt med mentalt, så vi starter langsomt. Så kæmper vi sammen med lynlåse og stropper og bander over, at netop dette tøjmærke bare laver så små størrelser inden vi går ud og finder en large. Lidt sådan var det, at se Martin sidde i spænd inde i Jaguaren...

Så gik vi ud og prøvede en Range Rover sport i stedet - men det blev aldrig helt det samme - lidt som et sylfide-kostume i størrelse 42...

Efter den lidt uheldige oplevelse med Jaguaren og ovenpå min sejrskørsel til Barnes & Noble besluttede vi, at vi skulle fejre det hele med en tur til Fashion Island og et enkelt lille besøg på Cheesecake Factory. Til vores store glæde havde Maserati en udstilling kørende der, for potentielle købere, så vi kunne lige se lidt mere på biler. Må indrømme, jeg nok var lidt mættet på biler, så det blev mest til dæksparken og så Martin, der var træt af, jeg fik ham til at vende sig om lige da springvandet skiftede farve, fordi jeg ville have en selfie foran fisken, der spyttede vand...