fredag den 18. juli 2014

Stilheden på bloggen er nu brudt igen...Tiden løber mellem fingrene på mig som sand og forsvinder lige ned i havet, uden jeg rigtig kan nå at gribe fat i den og holde den fast i bare et øjeblik. Jeg kiggede på kalenderen i går, og jeg sværger, der stod februar og nu er vi pludselig midt i juli. Jeg forsøger, at holde bloggen opdateret, så min vidunderlige familie, mine fantastiske venner og alle andre, der synes det er spændende lige kan følge lidt med i, hvad der sker på denne side af Atlanten - så nu må jeg hellere opdatere lidt.

Der sker så meget og alligevel er det jo blot hverdagen, der kører forbi for fulde gardiner. Der er ikke to dage, der er ens heri Seal Beach. Jeg får skrevet en masse, hvilket jo er fantastisk - men får ikke rigtig sendt så meget ind. Der bliver ved med at dukke ting op, der lige skal rettes og gøres bedre, så håber 2015 bliver året, hvor det hele ryger i trykken. I juni fik jeg oversat en bunke digte til engelsk og sendt dem til min skrivegruppe - det var så fedt med kritik, ros og masser af ting at arbejde videre med. Det er en sej og meget seriøs gruppe, der ikke er bange for at tale lige ud af posen. Vi sidder i Barnes & Noble, en stor fantastisk boghandel, lige ud til en flod på den ene side og omgivet af bøger til den anden. På væggen kigger de store forfattere ned på os og tit tror jeg de lytter og jeg er sikker på, jeg ind i mellem ser dem trække på smilebåndet - men de gør det selvfølgelig ikke når nogen kigger.


Har i dag netop fået en mail om, at min artikel "Concomitant Changes in Cross-Sectional Area and Water Content in Skeletal Muscle after Resistance Exercise" nu endelig er at finde i Scandinavian Journal of Medicine & Science In Sports - HURRRAAAA! Man kan aldrig udgive for mange forskningsartikler eller hvordan? ;) Lige nu arbejder vi med emnet motivation, hvilket simpelthen er så spændende - jeg håber, at vi får en artikel ud i starten af 2015 - hvilket nok vil sige, den ryger i trykken engang i 2016.

Ja, hvad sker der ellers...  I morgen afholdes der "The Wienerschnitzel Wiener Nationals" et væddeløb kun for små pølselignende gravhunde - det skulle vi helt sikkert til, hvis ikke jeg skulle arbejde med at sælge damehatte og cremer i morgen. Vi er løbet tør for kaffe - hvilket er lidt en katastrofe - heldigvis ligger vores ynglings kaffebar 3 min gang herfra, så Martin er gået efter hjælp. Der er også en lille fest på stranden i morgen afholdt af Lion's club i Seal Beach, det kigger vi nok lidt på - og så venter Texas jo forude med nye og spændende ferie-eventyr :)