lørdag den 19. juli 2014

Lush

Så er sommeren for alvor kommet til Seal Beach med sol og røde kinder. Jeg har stadig ikke fundet hverken de hårprodukter eller ansigtsplejeprodukter, der kan klare alt den sol og vandet her i Californien.

Så nu har jeg besluttet at komme med lidt tanker, om de produkter, der finder vej til skabene, om ikke andet, så jeg selv kan holde styr på, hvad der virker og ikke virker.

I dette forår stiftede jeg for første gang bekendtskab med mærket "Lush". Det er så vist Britisk og mange af produkterne fremstilles i selve butikken på dagligt basis. Jeg har prøvet deres almindelige ansigtscremer --- hmm kan faktisk ikke huske hvilke, men fik en stabel prøver med hjem --- for mit vedkommende var der ligesom for lidt i dem, jeg følte, der skulle alt for meget til for min hud blev mættet.

Nå men jeg prøvede også deres ansigts cleanser "Angels on bare skin" og den er jeg temmelig vild med. Det minder mest om indtørret grøn grød som man smuldrer lidt mere af end en ært op i håndfladen, putter lidt vand ved og gnubber/smører blandingen ud i ansigtet. Et pænere ord vil nok være masserer, nå, men så vasker man det af og huden er efterfølgende bare babyblød, ren og fin. Den kan godt virke lidt kras, så jeg bruger den kun om morgenen.


Deres fuldstændig pareben- og anden-ondskabsfrie ansigtscreme/serum skulle jeg lige vænne mig til. Denne minder om et lille stykke sæbe af den slags, man får i små fine æsker på lækre hoteller. Man gnider den simpelthen mellem hænderne, så den afsætter olie i ens håndflader/mellem fingerspidserne og det smører man så lige så fint i ansigtet. Jeg er personligt helt vild med duften og det er som om, der er en form for pudder i, der får mit ansigt til at gløde. Jeg er nødt til at bruge en solcreme ovenpå, og jeg tror, det gør forskellen, for som ren ansigtscreme er den nok lige olieret nok, men jeg er på min anden bar nu, og har da også investeret i deres lille metal skrin til at opbevarer "Full of Grace" som serumbaren kaldes.


Endelig investerede jeg i nogle af deres sæber og foreløbig ligger "Figs and Leaves" på badeværelset og  giver Martin kvababbelser, fordi sæben ser meget gusten ud, jeg synes dog den dufter helt fantastisk og jeg elsker at bruge den. Må dog indrømme, at den ryger i en boks og nedunder vasken, når der kommer gæster - for den ser mig lidt for sær ud til sådan at kaste i hovedet på uskyldige.Lush er fri for det meste af det onde, de påstår selv, de kun bruger de mængder af konserveringsmidler, der er tilladt i fødevare. Det er solid kvalitet til prisen, for det er i specielt dyrt. Jeg føler dog, jeg savner lidt rynke-reducerende-luksus, at jeg virkelig kan se, der sker noget med min hud. Havde jeg været 19 år og på SU ville dette være fantastisk, for man får meget for pengene. Jeg tror dog, jeg vil kombinere ansigtsserum og cleanser - men en lækker natcreme og en aften cleanser af et andet mærke.