fredag den 11. juli 2014

Fredags-Tanker om kedlen som symbol for min frygt for nye ting

Martin er jo temmelig fantastisk, og han kender mig alt for godt. Jeg havde længe gået og drømt om at lave te i en fløjtende gammeldags kedel. Da vi flyttede til USA købte Martin derfor en kedel til mig i en fantastisk grøn farve - jeg elskede/elsker den med det samme! Jeg turde bare ikke bruge den, for jeg skulle jo både tænde for gassen under den og hælde kogende vand op i et krus fra den. 

Jeg foreslog straks Martin, at vi købte en el-kedel som supplement - altså ligesom vi jo plejede. Martin er en snu og vis ægtemand, selvfølgelig sagde han, hvis du stadig synes, at vi skal det om 3 måneder, så gør vi det. Og som en anden Katrine, der efterlader grisehandleren med en hvalp i køkkenet lod Martin mig alene med kedlen, og jeg fik kogt vand til min te. 

Da jeg fik min første mac - gik der 3 måneder før jeg rigtig gik igang med at bruge den, og det var kun fordi, det bachelorprojekt jo skulle skrives på noget! I dag kan jeg ikke undvære hverken kedel eller mac.

Når jeg skriver kedlen er en symbol på min frygt for nye ting, mener jeg det bogstaveligt, TING. Ikke at starte på nyt job eller flytte til udlandet, det skal vi nok finde ud af. Men den nye reol, den nye seng eller den nye gryde i køkkendet. Heldigvis, blev kedlen et vendepunkt, og da Martin gav mig kærlighedtelefonen tog jeg den straks i anvendelse. Tak til Martin for at være den tålmodigste mand i universet, og for at købe en fantastisk grøn kedel til mig ;)