mandag den 21. april 2014

Mikkel fra dagbladet Information!!!


For første gang i flere måneder har jeg hevet min danske telefon op ad skuffen og sat lyd på den - min mor er på vej til Los Angeles! Jeg glæder mig bare fuldstændigt vildt til at se hende igen - det er 9 måneder siden sidst!

Vi havde en kort snak sent i aftes, da hun ankom til Frankfurt. Hele natten har jeg vendt og drejet mig, drømt om de særeste lufthavnsscenarier. Klokken 5:05 ringer telefonen så, jeg springer opad sengen, som en anden James Bond - klar til at handle!

"Goddag, du taler med Mikkel fra Dagbladet Information!"

Den første tid i USA, da vi kun havde vores danske telefoner, var det en skøn natlig afbrydelse lige at blive vækket med et kald fra Amnesti eller et af dagbladende igen og igen - det selvom jeg ved køb af telefonen skrev mig på Robinsonlisten. Nå, men der er ikke noget, der er så skidt - det ikke er godt for noget. Nu har Mikkel, givet mig det sidste spark til at få lukket min danske mobil, så må min mor ringe til den Amerikanske, næste gang hun er i Franfurt ;) 

Men åååhh, hvor ville jeg ønske, man kunne knalde mobiltelefoner på - Mikkel fik bare et lille klik. Jeg ved dog heller ikke, om det er ham, der har undladt at se på Robinsonlisten. Men efter opkaldet røg jeg tilbage i nattens aktivitet med at følge flyet over Atlanten, mens mit hjerte langsomt faldt til ro. Heldigvis, tog Martin telefonen fra mig, og nægtede at lade mig følge flyet hele vejen over Atlanten i realtid - så jeg faldt i søvn igen - og må indrømme, at jeg sov trygt igennem min morgentræning (snupper en tur ved stranden i morgen med min mor). Efter et par timers søvn er jeg nu klar til igen at følge min flyvende mor.