mandag den 21. april 2014

Kaffe fra Drømmemanden!


Ja, jeg er temmelig træt og uproduktiv i dag efter at have fulgt min mors tur i realtid på http://flightaware.com/ natten igennem.

I går var det ikke helt gået op for os, at det var påskesøndag og at Trader Joe's, hvor vi normalt køber vores "nød" kaffebønner var lukket. Vi kørte i Gelson's istedet og købte aftensmad.

Ved kaffehylden opstod der dog en mindre ægteskabelig krise, jeg er villig til at hælde hvad som helst i mig om morgenen, bare det er brunt, fyldt med koffein og jeg kan dræbe den værste smag med mælk. Martin er gourmet kaffedrikker, og han har lige bestilt nogle helt særlige bønner, der gerne skulle arrivere i løbet af et par dage. Han mente derfor ikke, at jeg bare skulle gribe et pose tilfældige og ifølge ham, ikke særligt gode bønner i Gelson's til at holde mig kørende indtil gourmetbønnerne flytter ind.

"Jeg fikser det!" sagde Martin og lagde bønnerne tilbage på hylden. "Jeg har ingen plan, men jeg fikser det!" grinnede han. Og hvad gjorde han - jeg sidder med den lækreste morgenkaffe, han netop har hentet til mig på vores stamcafe ved stranden.