onsdag den 2. april 2014

Jordskælv i hjemmetNå, må hellere få skrevet lidt om JORDSKÆLVET! Ja, jeg oplevede mit første jordskælv i sidste uge, og det var som at blive tygget på af sit hjem og spyttet ud igen. Men vi er 100% OK, og der er ingen skade sket. Martin har prøvet det før, så han var helt rolig, måske lidt for rolig?!
Jeg stod på et ben og var ved at putte tøj i skabet og faldt lige pladask tilbage og landede i vores bløde seng. Utroligt nok hoppede alle vores ting mere eller mindre bare på stedet i 30 sekunder og udover et par ting, der faldt ud af reolen, skete der intet. Selv den kaffekop, jeg havde efterladt på kanten af  vasken, overlevede. Det næste døgns tid blev vi så velsignet med mere end 100 små efterskælv, og jeg påstod hårdnakket, at det Martin følte, mens vi var ude at spise frokost næste dag, var rent psykisk, indtil alle surfbrædderne på væggen begyndte at klapre.
Nå, men nu fandt jeg ud af man skal stille sig under en dørkarm eller smide sig under et bord og holde fast i benene. I epicenteret var der vist et klaver, der var blevet rystet så meget, at det lå med benene i vejret, så man skal vist holde godt fast, hvis man vælger bordmodellen...

http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/