lørdag den 8. marts 2014

2014 hmpf!!!

Lad mig sige det som det er - 2014 du har altså skuffet lidt indtil nu :( Jeg tror nærmest, der ar været flere sygedage end raskedage i 2014 indtil videre - det er jo hel vanvittigt - virus på balancenerven, der gjorde jeg tumlede rundt med en let kvalme, bihule-sjov, det gav skæve ansigtsudtryk og hovedpine, et forhøjet tryk i øjnene, der bidrog til svimmelhed og et par briller, der nu skal byttes (det gør de heldigvis med glæde glas og det hele) --- og så hold i ryggen af flere omgange, en af gangene så frisk, at jeg end ikke kunne finde en eneste smertefri stilling at opholde mig i efterfulgt af en lille rask feber-influenza til at toppe det hele af med. Endelig blev jeg rask og skulle til træning igen - en træning jeg bare er ved at blive temmelig gnaven af at undvære - og nu en dejlig gang ondt i hals og ører krydret med en hoste, så jeg dårligt kan føre en samtale :( 

Langsomt mærker jeg en let forkælelse være på vej - men nu må det altså være nok. Martin er temmelig fantastisk, han har for eksempel stået for suppehentningen, af suppen portrætteret ovenfor, tilredning af seng og måltider på sengen og almen pudslen om hustru. Men nu må det altså snart være slut med sygedage - jeg er ualmindelig sund og rask ifølge alle de test, der er blevet lavet. Så det er nok bare uheld på uheld - men jeg vil altså gerne snart have gang i lidt hverdag igen uden host og lændehold - så skal vi ikke bare aftale, at jeg har taget min sygetørn for hele 2014 her i de første måneder?