mandag den 3. februar 2014

Endelig et indlæg om julebesøg!

 Nå, nu er januar pludselig væk, forsvundet som sand mellem fingrene, jeg forstår simpelthen ikke, hvor januar blev af. Nå men med alt den smarte elektronik og kamera i telefonen tager det åbenbart lidt over en måned for billeder at komme fra telefonen og over på min blog ;)

I julen havde vi jo besøg af Martins forældre og søster - og det var bare rigtig hyggeligt. Martin og jeg har ikke rigtig leget turister på den måde, så vi er lige så meget på udebane som gæsterne mht, hvad der er værd at besøge - men nu fik vi set San Juan Capistrano Mission, hvor et årskort til de to fastboende blev købt under moderat press fra undertegnede, så er vi jo nødt til at tage derned igen inden, der er gået et år ;) Vi fik også set Huntington Library, Art Collections, and Botanical Gardensder bestemt er et besøg værd. Vi fik shoppet og snakket og hygget - og ikke mindst julet. Julen havde været noget trist uden de tre gæster. Min svigermor Anne Grethe og Martin fik lavet en fantastisk julemiddag - mens jeg bare kunne gå og mærke på pakkerne. 

Det er sjovt at have gæster, for pludselig forsøger man af alt magt, at se det hele gennem deres øjne. Jeg oplevede Seal Beach igen, og besøgte nye forretninger og fik set byen fra en ny vinkel. 

Må sige, at når jeg nu sidder og kigger på billederne igen. Kan jeg slet ikke lade vær med at glæde mig til, de kommer på besøg igen!