onsdag den 1. januar 2014

Drømmere & Handlere

Så er 2014 begyndt - og når man tager hul på et helt nyt og blankt år, så skal nye mål sættes og tanker og drømme hældes på flasker til indtagelse i det nye år.

Martin og jeg er helt klart drømmere - vi elsker at køre tur langs havet og drømme og snakke, se på drømmehuse og drømme om vores fremtidige liv. Vi elsker dog også at leve - vi elsker at gå på dates og sidde over et glas vin og snakke til langt ud på aftnen, og vide vi er verdens to heldigste mennesker lige nu.

Jeg tænkte os egentlig mest som drømmere og måske også tænkere - vi tænker, hver eneste beslutning igennem mindst 5 gange, før vi handler på den - det være sig alt fra indkøb af en stegepande til flytning på tværs af Amerika. 

I 2014 håber jeg, at jeg kan blive lidt bedre til at handle - så alle mine ideer ikke bare går op i drømmetåger - det er mit ypperligste mål for 2014 :)