søndag den 22. december 2013

Travlhed og Jul

Pyhhaa ja, bloggen har været lidt tavs heri december - jeg har haft temmelig travlt, udover julehalløj i bogkklubber osv har jeg skrevet og redigeret som en gal, alle julegaver er blevet købt og sendt, jeg er blevet helt rask og frisk efter en lille omgang et eller andet, min 3. forskningsartikel - dennegang med mig som førsteforfatter blev endelig publiceret her d.15. HURRAAA - dette har dog fået det til at krible efter mere forskning og uddannelse, så en del af december er også gået med at sidde og stirrer ud i luften og tænke over, hvem/ hvad/ hvor/ hvidereuddannelse og sidst men ikke mindst, har jeg trænet en hel del og har selv efter en kort sygdomspause, været i stand til at gå i spagat - dog kun med højre ben forrest - og nu også næsten i split - hvilket ses nedenfor foreviget under lattertåre, da jeg endnu ikke mestrer kunsten, at komme smukt ud af benstillingerne igen (endnu)... 

Lige nu har julefreden endelig sænket sig - juletræet er pyntet, gaverne stråler under det - Martins familie svæver nu et sted over Montana eller så noget, og skal hentes i LAX om et par timer og så er vi klar til fejre julen :D