lørdag den 2. november 2013

Vores fryser, kærlighed og frosne ærter

Ja, det kan undre, at jeg i dag smækker et billede op af vores fryser, men det har en naturlig forklaring. I dag er nemlig Martins fødselsdag, og udover at være min store kærlighed, min bedste ven og min dejlige ægtemand er han også verdens største drillepind! En af mine underligste neuroser er angsten for kolde ting, og denne angst forstår Martin at udnytte til fulde i form af kolde ting mod mit maveskind eller en nedkølet flaske vand under min dyne. Det skal nok nævnes, at jeg tillige er en af de største drillepinde, der findes, så der opstår sære hævnagter i vores hjem. Jeg tænker nogle gange med en slet rødmen på, hvad naboerne tænker, når de hører mine skrig, hvis Martin tilfældigt jagter mig gennem stuen med en pakke frosne ærter - men ak ja, nu kan de jo læse her hvad der foregår. Hjertelig tillykke med dagen Martin, du er fantastisk ;)