lørdag den 16. november 2013

Ærlighed

Ja, det er altså sådan min frokost ser ud, når den ikke ved den skal fotograferes, og ja der ligger tre lakridspyramider oveni nødderne. 

Jeg elsker mit liv i USA, jeg elsker at arbejde så tæt på Martin, at jeg kan høre hans latter dagen igennem, og jeg elsker at kunne slikke solskin på mit terrasse midt i november. 

Men helt ærligt, så er det også mega hårdt at skulle lære et nyt land at kende, mega irriterende at føle sig som et barn, fordi der er så mange "sådan-plejer-vi-at-gøre-ting", der slet ikke er indlært. Ærligt er der dage, hvor jeg bare har lyst til at blive under dynen og dage, hvor det føles som om, det var det jeg burde have gjort. Men det gode ved at være to i denne her båd er, at der ikke er en dag i mit liv, hvor Martin ikke får mig til at grine, og det gør hele livet meget bedre. Ærligt så er livet ualmindeligt herligt!