onsdag den 30. oktober 2013

Skumklude og karklude

Ja, ovenfor vises to ting, der ikke er til at opdrive i Californien. I stedet for karklude/alt-mulig-klude kan man bruge spritservietter fra en dispencer, brug-og-smid-væk-stofagtige-klude der holder til at tørre en overflade 3-4 gange eller også en eller anden hemmelig ting, jeg endnu ikke har fundet. 

Når det kommer til skumvaskeklude er man enten typen der bruger fugt-servietter med masser af kemi og parfume eller typen, der er mere til blege-og-klorinfri-stofklude spundet af økologiske nisser og sommerfugle på en mark i pagt med naturen... 

Jeg har sat mig imellem disse to stole, dvs. mine køkkenklude er de der tynde stoflignende ting, der kun holder til at blive brugt maks 3-4 gange, mens der ligger fine stofvaskeklude på badeværelset. Jeg tog fat i en dame i Target og spurgte - jamen, hvad gør i når baby har øhh lavet, så pegede hun smilende på vådservietterne - øhh jaaaa, sagde jeg, men hvad så når baby virkelig har overskidt det hele? Så pegede hun igen på fugtservietterne og sagde, at de havde stofklude i Whole Foods. Nu er mine klude ikke til baby, men til at hvile min sarte nakke mod i badekaret, og få vasket støvet af fjæset inden jeg går i seng om aftenen, så jeg gik i Whole foods - men jeg vil da nødig stå med øhh, undskyld sproget, babylort udover det hele og så bagefter skulle vaske en portion stofklude  med hele suppedasen på, eller på den anden side klare det hele med små servietter?! Der må altså være en hemmelighed herovre?!