tirsdag den 8. oktober 2013

Mama Chia


Jeg har et stykke tid haft kig på denne nye drik i Whole Foods køledisk. Det skulle være DEN nye super food herovre - fyldt med de fiberrige og sunde Chai-frø, der også er fyldt med omega 3.
Så selvfølgelig skulle drikken prøves. I selve drikken flyder frøene rundt i øko-juice fra forskellige frugter og bær. Den jeg prøvede var hindbær/passion og smagte super godt. Det er dog en noget underlig følelse at få drikken ind i munden, da den jo er tyk af frø, og måske nærmere er en spise end en drik. Mama Chai betegner det selv som: en fest i din mund! Jeg ved ikke om, det lige var en fest - men en sjov følelse var i hvert fald at lade sin tunge begrave i væske og frø.

Jeg var temmelig tørstig, da jeg greb drikken i køleskabet, og den er på ingen måde en læskedrik, faktisk tvært imod, og kort efter indtagelsen, havde jeg en lille væskeunderskudshovedpine kørende, og drak så rigeligt med vand. Jeg burde nok have set dette komme, eftersom frøene jo netop skulle hive væske fra kroppen ud i tarmene pga. firberindholdet - men nu er den givet videre - DRIK masser af vand til din mama Chai. 

Alt i alt vil jeg sige, mama chai smager godt, skulle være super sund og mætter en del - det er da den perfekte snack til eftermiddagens kagetrang ;)