lørdag den 19. oktober 2013

Gifafbilleder og sjove selfies


 Der er noget dejligt ironisk i, at man efter at have taget et fint lille selvportræt med solstråler som baggrund og har lagt det ud på instagram - altid ender med flere fantastiske girafbilleder af sig selv og sin næse lidt for tæt på - fordi man jo glemmer, at kameraet nu pludselig vender mod en selv. Pludselig ser man en næse på skærmen, mens man tror, man dokumentere løs af middagsretter, blomster eller den bog, der ligger foran en på skrivebordet. 
 Det sætter ligesom tingende lidt i perspektiv - når man lige kækt løfter telefonen med den ene hånd og kaffen med den anden - fordi man bare lige tager et billede, af noget man skal huske, for så pludselig at få øjenkontakt med sig selv med kaffen og strithår.

Der er noget rart i at finde sig selv smilende over kameraet peger mod ens næse, selvom man netop havde det bedste lys på den ellers så nydelige kanelsnegl, man lige havde glaseret - så var det måske alligevel ikke så vigtigt at få den snegl på instagram...

Det er sjovt med en selvfie til instagram - "hey se lige mor, sådan ser jeg ud i dag - altså lidt opstillet naturligvis" - men det er endnu sjovere med de næsebilleder og girafbilleder, man efterfølgende får i kassen ;)