fredag den 11. oktober 2013

Fredags-Tanker om hår

Åhh jeg er snart nødt til at gå til frisøren igen, øv! Jeg var der sidste gang engang i januar tror jeg, og jeg er mildt sagt ikke særligt glad for det. Jeg hader, at sidde fanget i stolen og overlade mit hår og ikke mindst min hovedskal i hænderne på en fremmed. Jeg kan aldrig rigtig slappe af, mens mit hår bliver vasket, og føler ikke jeg aner noget om klipning eller frisurer... Så ved aldrig hvad jeg skal svarer, når de spørger, hvordan jeg vil have. Eller jo, jeg vil da gerne vågne op og have Jennifer Anistons manke eller have et smukt hav af krøller, der falder omkring mit ansigt i stedet for et stort strit - kan de mon klippe det??? Men det at jeg ikke kan svarer, får mig til at føle det som en dumpet eksamen hver gang - en eksamen, jeg aldrig kan læse op til og bestå... 

Jeg havde engang en fantastisk frisør i Århus - hende kom jeg hos hver 3. måned, og hun kunne lige klippe det, så jeg bare kunne ryste på hovedet og så kom krøllerne af sig selv. Men så en skæbnesvanger dag var hun ikke længere i salonen - så havde hun, uden at spørge mig, besluttet sig for at læse til noget andet!!!!???? :( 

Mine dage har nærmest været en lang dårlig hår dag siden vi flyttede til Californien - jeg tror, det er mængden af klor i vandet, havluften og det faktum, at jeg ikke længere ejer hverken hårtørrer,  fladejern eller de titusind indkøb jeg er blevet logget til at købe i troen på, at jeg nu ville få skinnende blankt hår uden små flyvende hår i en krans omkring min krøllede top. 

Damen i matas sagde: tørshampoo - men der sætter jeg grænsen, jeg kan slet ikke vågne uden en tur under bruseren med et koldt pift tilsidst - der må være måder at få mit hår til at se nogenlunde velplejet og sundt ud igen uden at gå til den slags yderligheder.  Men det kunne være jeg skulle overveje den hårtørrer og så få bestilt en tid til en let klipning ;)