mandag den 14. oktober 2013

5 år og øreringe


Hold da op, min mand er ret fantastisk, hvis jeg selv skal sige det. Igen blev jeg narret med en utrolig sød gave. Den 10.10 var det jo vores 5 års dag. Tænk, at det er 5 år siden jeg så ind i hans fantastiske øjne for første gang, og det bare sagde klik ;)

Jeg havde lææænge kigget på det her par ørenringe hos byens guldsmed - men synes de var for dyre, og selvom man jo strengt taget aldrig kan få for mange øreringe, havde jeg jo ikke sådan rigtig rigtig brug for dem. Nå men pludselig var de også væk i vinduet og så var den sag jo ude af verden - bort set fra at de på mystisk vis dukkede op på mit skrivebord i en fin grøn æske med en hvid sløjfe, da jeg aller mindst ventede det ;) 

Hvor er overraskelser og ægteskab altså bare nogen vidunderlige størrelser...