tirsdag den 3. september 2013

Tantepukkel-bogen

Min mor havde mange gode ting med fra Danmark blandt andet denne lille lækre bog lige til at glæde en fysioterapinørd som mig. Alt den skrivning og sidden foran computeren dagen lang er altså ikke lige det bedste for min ryg og nakke - og til min store rædsel træder der nu en let tantepukkel frem lige der, hvor nakken mødes med halsen!!!

Derudover sidder jeg i dette øjeblik og retter min ryg op og bander af et hold i lænden. Billedet til dette indlæg skulle egentlig have været mig, der smukt udførte en af bogens mange øvelser - i stedet bliver det af mig, der forsøger at skjule et hold i lænden - Og må indrømme jeg sidder og skriver med en tæppepølse i ryggen og allerede glæder mig til morgendagens træning i studiet, der kan løsne min lænd og få mig til at hoppe rundt som en gazelle igen for en stund ;)

Jeg glæder mig også til, at jeg får pløjet mig igennem alle bogens øvelser og ser nogle resultater af min lille forfatter-pukkel, som jeg har valgt at kalde den - så lover jeg der kommer en lille anmeldelse af bogen her ;)