fredag den 13. september 2013

Fredags-Tanker om at skrive til nogen...

Jeg hørte for længesiden et interview med Maren Uthaug, en af Danmarks mest populære og sjoveste bloggere (LÆS HENDES BLOG!) - hvor hun blev spurgt, om hun ville være fortsat med at skrive, hvis ingen læste, det hun skrev. Hun svarede med et rungende tjoneeej...

Som endnu uudgivet forfatter af egne skønlitterære værker (mine faglige værker kan findes på pubmed ;)) og mere eller mindre ukendt blogger rumsterer tanken til tider i mit baghoved, mens jeg sidder og skriver eller retter. "Nu har du sendt din tredje bog afsted - hvad hvis der aldrig er nogen, der kommer til at læse noget af alt det du nedfælder?!" Ville jeg så alligevel blive ved med skrive???

JA! 

Jeg kan simpelthen ikke lade vær - Jeg elsker at skrive, og jeg tror simpelthen ordene ville fylde mig op og få min hjerne til eksploderer, hvis de ikke kom ud på papiret i ny og næ. 

Jeg kan jo se på kommentarerne, at der er læsere af bloggen. Derudover sender jeg alt, hvad jeg skriver ud til de af mine fantastiske veninder, der gider læse det og også til de fantastiske, der ikke gider - og får dejligt meget feed back og slag over nakken - og endelig er der da diverse forlagsredaktører, der i hvert fald må formodes at skimme mine indsendte manuskripter - så jeg har da læsere...

Men ja, jeg ville skrive, om jeg så sad i et kælderrum og så hele verden som skygger, der for forbi over kælderskakten og en lille trold brændte, hvad jeg skrev efter hver gennemlæsning - for jeg kan simpelthen ikke lade vær!