mandag den 16. september 2013

Angreb af kæmpe biller!!!

Der er temmelig maget kryb ala edderkopper og termitter i Seal Beach, men der er en ting, jeg ikke spørger med, og det er kæmpe billerne!

Jeg har haft den glæde, at hvine en af mine naboer i ansigtet, mens vi stille konserverede omkring hendes roser og billen blev ved med at flyve mod pletterne på min taske. Tilsidst forbarmede hun sig over mig og jagede den væk med sin egen taske - mens jeg rød i kinderne fortrak indendøre...

Min mor fik naturligvis straks del i historien, mens hun endnu befandt sig i den gamle verden. Hun var sød og forstående - men troede ikke helt på knytnæve-store biller.

Hendes første reaktion, da vi sammen så en for første gang, var også at spørge, hvor manden med fjernbetjeningen var, for hun troede den var af plastik. Min mor var så så heldig, at opleve den for forfølge sig, mens hun løb med mig og en stor buket blomster gennem Seal Beachs gader, og de lokale undrede sig over hysteriet.

Jeg tror ikke billerne gør noget - udover at forfølge blomster og forsøge at bedække min taske - men uhaaa jeg er altså mere til termitter så...