tirsdag den 20. august 2013

Salt og sødt

En fantastisk dag i Santa Monica var jeg så heldig af få en cookie på husets regning, da jeg var ude og spise en lille let burger (med tilhørende pomfritbjerg) - og ikke nok med, det var en udmærket cookie i udgangspunktet, så var der drysset let salt henover den. Jeg har aldrig før overvejet at drysse salt på mine cookies - men det smagte simpelthen himmelsk. Min tunge smeltede nærmest, når et saltkorn ramte tungen og blandede sig med smagen af chokolade og smørfyldt dej. 

Det kan undrer, at jeg slet ikke selv  har tænkt i retning af saltkorn udover andre søde sager end karameller - da, noget af det bedste jeg ved, er de ovenfor portræterede karameller med sea salt. Jeg skal love for, at der for fremtiden vil blive drysset salt her og der på søde sager ;)