fredag den 2. august 2013

Fredags-Tanker om Tai Chi Chih og ren ro i hjernen!

Nu hvor jeg er kommet mig over, at vores træningssal har en indbygget pejs og gulvtæppe. Er jeg klar til at uddybe lidt mere om mit Tai Chi. 

Jeg elsker simpelthen min ugentlige Tai Chi Chih - jeg ved ikke, hvor kønt det lige er, og nogen gange føles det som om mine arme eller ben har deres eget liv - men min hjerne slår bare helt fra, og det er simpelthen den bedste antistresskur, jeg nogensinde har prøvet.

Hvis man er helt oppe og kører, kan det altså ofte virke mere stressende for mig at sidde og forsøge meditere til musik, eller lave liggende afslapningsøvelser, og i sådanne situationer er Tai Chi Chih altså bare en fuldstændig fantastisk måde at komme tilbage i kroppen og bare få fuldstændig tomhed i hjernen - jeg danser altid derfra fyldt med ro, energi og fokus - prøv det ;)