mandag den 1. juli 2013

I'm Juicing My Day Away...

Jeg elsker de her frugt- og grønsagsjuicer som Whole Foods flyder over med! Min mave har ikke været helt tilfreds med omvæltningen fra vores danske studenterkost til Amerikansk oste-oksekøds-ekstravaganza. Derfor har jeg i en periode givet maven "fri" hver mandag og her kun indtaget alt den juice, jeg kan/kunne drømme om. 

Det har virkeligt hjulpet både på maven men også på energien, på vægten, ja selv på håret og huden - og nu tror jeg da, at jeg vil fortsætte denne praksis (I hvert fald et stykke tid endnu), og ind imellem tage en dag på ren juice.

Det er dejligt at mærke, at man rent faktisk godt kan overleve en let sult, og faktisk ved jeg ikke, om følelsen egentlig er sult - for kalorierne skorter det jo ikke på. 

Hmm den værste oplevelse var nok den første juicedag - det var tilbage i maj - hvor jeg sad og var pænt gnaven over, at Martin spiste burgere... Han tilbød - sød og tålmodig som han er - ellers at fortrække med sin aftensmad til kontoret, men nej, nu ville jeg sidde og nedstirrer ham, mens han indtog sin mad og jeg søppede i min juice - når jeg har sagt A så... 

Nu generer det mig ikke, at han spiser, der kommer altid flere burgere imorgen eller dagen efter - og jeg får det virkelig godt af alt den juice.

Den værste juice, jeg har smagt, var en klam grøn en med masser af snask i bunden og en mærkelig smag af selleri og muggengræs (jeg skal ikke kunne udelukke, at den har været fordærvet - øv) - men de fleste juicer er nu fantastiske og smager himmelsk og jeg har en enorm forkærlighed for smukke orange mango-blandinger og grønne kiwi-blandinger ;-)