fredag den 19. juli 2013

Fredags-Tanker om pungrotten som fænomen

Vi har f..... set en kæmpe stor pungrotte - jeg kan blive helt manisk over at tænke på det. Jeg har jo før skrevet, at jeg har set en prærieulv i øjnene, og Martin har set en stor ørn flyve ned og tage en mus - Men pungrotten er helt specielt for den tusser rund i kvarteret. 

Vi så den løbe op at naboens trappe og klatrer over i en stor busk. Martin mente bestemt, det måtte være et bæltedyr - men de har altså ikke pels, og jeg ved altså heller ikke, om de klatrer i træer?!

Vildtlivseksperter har kørt rundt i kvarteret og kigget efter rotten - og naboen har fældet busken - men jeg har set den snige sig rundt igen, og jeg håber aldrig de fanger den! Dog er jeg nu blevet lidt mere påpasselig med at lukke vores hoveddør, da en halvmeter høj rotte i stuen ville få mig helt op og flyve af glæde og lidt frygt ;)